Ron's Textieldrukkerij in Eindhoven voor al uw textielbedrukkingen

Vraag ons naar de mogelijkheden

Ron's Textieldrukkerij is de specialist in de regio Eindhoven als het gaat om het bedrukken van alle soorten textiel. Of het nu bedrijfskleding betreft die al uw personeel een herkenbare uitstraling geeft of sportkleding voor het team van uw zoon of dochter: met een bedrukking door Ron's Textieldrukkerij bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product.

Bel ons voor meer informatie

De mogelijkheden op een rijtje

Bij het bedrukken van textiel denkt u misschien alleen aan de mogelijkheden van het bedrukken van bedrijfskleding. Maar we bedrukken meer dan dat! Zo kunt u bij ons ook terecht voor T-shirts voor een vrijgezellenfeest of een verjaardag, voor (hooded) sweatshirts voor een groep 8 afscheid of voor een schoolreis. Of wat dacht u van schorten met de naam van uw kookclub of een rompertje voor de pasgeboren baby van uw collega? De mogelijkheden zijn eindeloos. U kiest bij ons direct uit een catalogus of u levert ons uw eigen kleding aan en wij zorgen ervoor dat uw bedrukking precies naar wens in orde komt.

Wilt u advies over welk textiel het beste past bij uw bedrukking of wilt u meer weten over de drukmethode, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt een bedrukking opgemaakt per kleur, waarvoor steeds een andere film wordt gemaakt. Daarna wordt inkt via een zeef op het textiel gedrukt.

Digitaal printen / full colour

Digitaal bedrukken is mogelijk op alle soorten textiel. Als ondergrond wordt een speciale hechtcoating aangebracht waardoor de bedrukking perfect blijft zitten, ook tijdens het wassen.

Ontdek eerdere textielbedrukkingen van Ron's Textieldrukkerij

Textiel laten bedrukken? Ga naar Ron's Textieldrukkerij in Eindhoven!

Laat uw textiel bedrukken of borduren