Het borduren van textiel in Eindhoven

Vraag ons naar de mogelijkheden

Met borduurwerk op textiel in de vorm van logo's, namen of een afbeelding, krijgt uw T-shirt, sweater, tas of pet een luxe uitstraling. Borduurwerk kan goed tegen veelvuldig wassen op hoge temperaturen en strijken en blijft lang mooi. Borduren is mogelijk vanaf één stuks tot hele grote oplages en is dan ook geschikt voor zowel particulier als voor zakelijk textiel, zoals bedrijfskleding.

Bel ons direct voor de talloze mogelijkheden

Waarop borduren?

Borduren komt het best tot zijn recht op wat dikker textiel, zoals op handdoeken, gastendoekjes, badjassen, petten, maar ook op slabbetjes en spuugdoekjes die u als (kraam)cadeautje kunt geven. Daarnaast geeft borduurwerk op uw bedrijfskleding uw bedrijf extra uitstraling.

Wilt u textiel laten borduren, dan moet u rekening houden met het feit dat kleine details en kleine letters vaak wat minder goed leesbaar zijn. Hebt u gedetailleerde teksten, dan is bedrukken het overwegen waard. Wij kunnen u hierin altijd adviseren.

Borduren is mogelijk vanaf 1 stuks tot grote oplages..

Bel ons voor uitgebreide informatie

Borduren van logo's en/of teksten

Het is mogelijk textiel te voorzien van geborduurde eigen logo's en/of teksten. Dit kan textiel zijn dat u kiest uit onze uitgebreide catalogus, maar u kunt ook eigen textiel aanleveren, zoals jassen, sport- en vrijetijdskleding of bedrijfskleding. Bij Ron's Textieldrukkerij zorgen we ervoor dat uw logo of tekst – in PDF of EPS aangeleverd – vakkundig wordt gedigitaliseerd, waarna het perfect wordt geborduurd daar waar u het hebben wilt.

Het borduren van caps / petten

Bij Ron's Textieldrukkerij kunt u uw eigen cap of pet samenstellen; u bent bij ons niet afhankelijk van de standaard. Zowel de kleur en sluiting als de locatie en de soort (gewoon of 3D) borduurwerk zijn vrij te kiezen. Wij leveren caps en petten vanaf 25 stuks.

Geborduurde emblemen

Geborduurde emblemen kunnen bij Ron's Textieldrukkerij in iedere vorm geleverd worden. Randen worden afhankelijk van de vorm afgewerkt met een lockrand of worden met een laser uitgesneden. Voor de achterzijde kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan een lijmlaag, klittenband, sticker of vlies. We leveren emblemen vanaf 25 stuks.

Voor geborduurd textiel gaat u naar de expert in Eindhoven. Neem vandaag nog contact op met Ron's Textieldrukkerij!

Neem contact op